Hoogeveen- Juli 2011- Benèl BV, toonaangevend specialist op het gebied van o.a. optische producten, is verheugd te kunnen melden dat ze per juli 2011 exclusief distributeur is voor het merk Konus in de Benelux.

Met de toevoeging van Konus producten aan het reeds uitvoerige assortiment, heeft Benèl BV opnieuw een sterk en gerenommeerd merk in huis gehaald. Konus biedt een breed scala aan verrekijkers, spotting scopes, microscopen, telescopen, loepen en richtkijkers.

De productgroep richtkijkers is zelfs helemaal nieuw in ons assortiment!

Het Italiaanse Konus levert sinds 1979 producten voor zowel hobbyisten als professionele gebruikers. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer complete afwerking. Daarnaast biedt Konus uitstekende service.

Konus heeft een breed scala aan producten die zeker een aanvulling zijn op uw eigen assortiment. Konus heeft reeds een grote naamsbekendheid bij de consument. Of deze nu op zoek is naar een product voor jacht, vogelspotting, onderzoek, astronomie, wetenschap of sport, Konus biedt altijd het juiste product. Bovendien heeft Konus diverse accessoires, waardoor de consument de producten voor meerdere doeleinden kan gebruiken.

Als exclusieve distributeur van alle Konus producten in de Benelux, heeft Benèl BV uiteraard de nieuwste Konus producten op voorraad. Kijk voor een compleet overzicht van de Konus producten op onze website: www.benel.nl