Telescopen bestellen
Bij Benel hebben wij een breed assortiment telescopen en accessoires waaruit u kunt kiezen. Deze telescopen zijn van de merken Konus en Byomic. Van beginner tot professional, iedereen kan de telescoop vinden die hij/zij zoekt. Bij Benèl kunt u kiezen uit: kindertelescopen, refractortelescopen (lenzentelescopen), reflectortelescopen (spiegeltelescopen) en Dobson telescopen.

Bij Benel is het mogelijk om in twee manieren te bestellen:

Bestellen als ondernemer
Op onze website ziet u de producten met de verkoopadviesprijs inclusief BTW. Als ondernemer kunt u zich hier registreren. U ontvangt u dan automatisch een inlogcode waarmee u uw inkoopprijzen kunt bekijken en tevens kunt bestellen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid uw bestelling bij de klant te laten afleveren (drop shipping). Wilt u ook voor particulieren als afleverpunt worden weergegeven op onze site? Neem dan contact met ons op.

Bestellen als particulier
Als particulier kunt u ook in de webshop producten bestellen! In tegenstelling tot wat u van andere webshops gewend bent komt u niet in een betaalscherm, maar in een scherm waar u een betaal- en afhaalpunt bij u in de buurt kiest. Door ons grote dealernetwerk is bijna in iedere plaats in Nederland wel een dealer waar uw bestelling kan worden afgeleverd. Als u uw bestelling thuis afgeleverd wil hebben, is dit vaak wel mogelijk, regel dit dan na heht bestellen met de dealer van uw keuze.

Het assortiment waar u uit kunt kiezen: